Liquid Glass Product FAQ's

Hvad er nanoteknologi?


Nanoteknologi betyder minituariseret teknologi. Nanoteknologi refererer til måling af materie og dannelse af partikler på nanoniveau. En nanopartikel er ca. 10 x 10-9 af én meter. Det kan være svært at forestille sig hvor lille nanoteknologi er. Sagt på en enkel måde er én nanometer en milliardtedel af én meter, så;


• Der er 25.400.000 nanometer i en tomme
• Ét ark avispapir er ca. 100.000 nanometer tyk
• Hvis en marmorkugle var én nanometer, ville én meter være lige så stor som jordkloden i sammenligning.
Hvordan anvendes nanoteknologi i flydende glas?


I de sidste 10 år har man arbejdet på at udvikle nanobeklædning med ultrahøje egenskaber. Flydende glas er én af disses nanobeklædningsteknologier. Her bliver et lag af molekylær, partikelfri glas på nanoniveau (500 gange tyndere end et menneskes hår) lagt på underlagets overflade. Laget er fleksibelt, åndbart, meget robust, varmetolerant og antimikrobiel, og er ikke-klæbende og nem at rengøre. Med en enkel påføringsproces af flydende glas på et underlag, er påføringsprocessen forbavsende ukompliceret.
Hvad er flydende skærmbeskyttelse?


Der er mange typer af flydende glas, hver designet til en specifik anvendelse. For at opnå en beskyttede beklædning egnet til mobile enheders skærme, måtte vi udvikle vores egen type. En unik type skærmbeskyttelse af flydende glas, som fungerer på mobile enheders skærme på nanoniveau. Vores skærmbeskyttelse af flydende glas er baseret på flydende glas (Si02) nanoteknologi. Beklædningen består af effektivt små glaspartikler (silicium), som er opslemmet i et opløsningsmiddel (alkohol). Når beklædningen er påført, er den kun 100 nm tyk (500 gange tyndere end et menneskes hår), men kan øge hårdheden og holdbarheden af en beklædt skærm betydeligt. Beklædningen påføres ved at stryge glaspartiklerne på glasunderlaget. Opløsningsmidlet fordamper derefter, hvorefter glaspartiklerne forbliver fæstnet på underlaget.
Hvordan fungerer flydende skærmbeskyttelse?


Set igennem et mikroskop, er en glasoverflade ikke jævn. Den er fuld af dale og bjergkamme, som kan være svare punkter, hvis de udsættes for eksternt stress fra stumpe slag. Når der påføres flydende glas, udfylder glaspartiklerne i beklædningen disse fordybninger og kanter på nanoniveau. Dette lag af flydende glas forårsager en udjævnende effekt på glasset, hvorved de svage punkter reduceres betydeligt. Som resultat øges hårdheden af det beklædte glas.
Er det skadeligt for min enhed?


Overhovedet ikke! Flydende glas er en helt neutral substans, og skader ikke din enhed på nogen måde.
Kan jeg fjerne det flydende glas fra min skærm, hvis det først er blevet anvendt?


Når det er påført, danner det forbindelse med glasset og bliver en del af dette glasunderlag, hvilket betyder, at det ikke kan fjernes.
Kan jeg bruge flydende glas over det hele på telefonen?


Den flydende skærmbeskyttelse er kun effektiv, når den påføres på enhedens glasoverflade. Den beskytter ikke overflader, som ikke er af glas.
Kan jeg stadig anvende flydende glas, hvis min skærm er brudt?


Det er muligt at påføre flydende skærmbeskyttelse på en brudt skærm, med vi fraråder dette på det kraftigste, da du ikke kan registrere din enhed for garanti med en ridset eller brudt skærm, og beklædningens beskyttelsesevne vil blive reduceret stærkt. Vi anbefaler altid, at du udskifter en ridset eller brudt skærm, inden du påfører flydende skærmbeskyttelse.
Vil nano-beklædningen påvirke fabrikantens garanti?


Den flydende skærmbeskyttelse påvirker ikke fabrikantens garanti.
Hvordan påfører jeg flydende glas på min enhed?


Følg de medfølgende anvisninger eller se videoen for vejledning om påføring af produktet.
Hvor mange enheder kan én pakke af flydende glas dække?


Hver pakke er designet til at dække én enhed, og du kan kun registrere én enhed pr. pakke.
Gør flydende glas min enhed brud- og ridsesikker?


Den flydende skærmbeskyttelse er designet til at øge mobile enheders robusthed overfor brud og ridser under normal brug og forhold. Det er vigtigt at huske på, at din enheds skærm er fremstillet af glas, og hvis du udsætter enhver glasoverflade for kraftige stød, vil der opstå skader.
Hvad er siliciumdioxid (Si02)?


Siliciumdioxid eller Si02 findes i mange former, og én af disse former er noget, som kaldes flydende glas. Si02 er essentielt mikroskopiske partikler af glas, og flydende glas er disse partikler opslemmet i en væskeopløsning. Det viser sig, at siliciumdioxid faktisk er meget nyttigt. Det er blevet brugt i forskellige former til industrielt brug i over 30 år, og bruges som en flow-agent i mange almindelige produkter. Hvis du nogensinde har brugt tandpasta eller drukket en øl, er der stor sandsynlighed for, at du allerede har indtaget siliciumdioxid. Glasmolekylerne (siliciumdioxid/SiO²) fremstilles af rent kvartssand, som findes i uendelige mængder, da siliciumdioxid er én af planetens mest forekommende forbindelser. Ligesom almindeligt glas, er flydende glasbeklædninger fødevaresikker, kemisk neutral og meget robust overfor almindelige rengøringskemikalier. Beklædningen er også robust overfor alkali, syrer og opløsningsmidler.
På hvilke enheder kan flydende skærmbeskyttelse anvendes?


Du kan anvende flydende glas til at beskytte enhver glasskærm eller glasoverflade uden problemer. Dette omfatter også enheder, som f.eks. smartphones, tablets og smartwatches. Når det anvendes på en glasoverflade eller skærm, øger flydende glas robustheden overfor ridser og brud.
Hvorfor dannes der bobler og hvorfor skaller min flydende skærmbeskyttelse?


Afskalning eller bobler kan ikke undgås med flydende glas pga. måden det anvendes på skærmen. Beklædningen påføres ved at stryge glaspartiklerne på glasunderlaget. Opløsningsmidlet fordamper derefter, hvorefter glaspartikler forbliver fæstnet på underlaget. Hvis der dannes bobler, betyder det normalt, at du har påført det flydende glas på den tynde plastikbelægning, som påsættes på skærmen som ny, og som skal fjernes, inden påføring af flydende glas.
Efter at jeg har påført flydende glas, er der opstået ridser på min skærm. Hvad kan jeg gøre?


Efter påføring af flydende skærmbeskyttelse, kan der opstå mindre ridser på skærmen. Dette er ikke grund til bekymring, da disse ridser opstår i et overskydende lag af glas på skærmen efter påføring. Disse ridser kan nemt duppes væk med den medfølgende mikrofiberklud.