Liquid Glass Product FAQ's

Mitä nanoteknologia oikein on?


Nanoteknologialla tarkoitetaan minikoossa olevaa teknologia. Nanoteknologiassa on kyse aineen mittaamisesta ja hiukkasten luomisesta nanomittakaavassa. Nanohiukkanen on kooltaan n. 10 kertaa 10-9 metriä. On todellakin vaikeaa kuvitella kuinka pientä nanoteknologia on. Yksikertaisesti esitettynä, yksi nanometri on metrin miljardisosa, joten:
• yhdessä tuumassa on 25 400 000 nanometriä
• sanomalehden sivu on paksuudeltaan n. 100 000 nanometriä
• eräs tapa suorittaa vertailu on todeta, että jos lasikuula oli kooltaan yksi nanometri, olisi maapallon koko yksi metri.
Miten tekemistä nanoteknologialla on Liquid Glassin kanssa?


Viimeisten 10 vuoden aikana on ponnisteltu kovasti sen edestä, että kehitettäisiin huipputehokkaita nanopinnoitteita. Eräs nanopinnoiteteknologia on nimeltään Liquid Glass. Siinä on kyse nanoasteikolla olevasta molekulaarisesta, hiukkasettomasta lasista (500 kertaa ohuempi kuin ihmisen hius), joka sijoitetaan alustansa pinnalle. Tämä kerros on joustava, hengittävä, erittäin kestävä, lämpöä sietävä, mikrobeilta suojaava ja sille on ominaista tarttumattomuus ja se on helppo pitää puhtaana. Yksinkertaista päälle pyyhkäisy -menetelmää käyttäen Liquid Glass saadaan levitettyä alustalleen hämmästyttävän yksinkertaisesti.
Mikä on Liquid Glass Screen Protector?


Liquid Glass -tyyppejä on monia ja kukin on suunniteltu tiettyyn sovellustarkoitukseen. Voidaksemme luoda mobiililaitteille soveltuvan näytön suojaavan pinnoitteen, meidän täytyi kehittää sellainen aivan omin voimin. Se on ainutlaatuinen Liquid Glass -näyttösuoja, joka toimii mobiililaitteiden näytöillä nano-tasolla. Valmistamamme Liquid Glass Screen Protector perustuu Liquid Glass (Si02) -nanoteknologiaan. Tämä pinnoite koostuu käytännössä' hyvin pienistä lasihiukkasista (piihiukkasista), jotka ovat suspensiossa liuottimessa (alkoholissa). Kohteeseen levitettynä pinnoitteen paksuus on vain 100 nm (eli 500 kertaa ihmisen hiusta ohuempi), ja kuitenkin se pystyy dramaattisesti lisäämään pinnoitetun näytön kovuutta ja kestävyyttä. Pinnoite levitetään upottamalla lasihiukkaset lasiselle alustalle pyyhkivällä liikkeellä. Tämän jälkeen liuotin poistuu haihtumalla ja lasihiukkaset jäävät.
Mihin Liquid Glass Screen Protector -näyttösuojapinnoitteen toiminta oikein perustuu?


Kun lasipintaa tarkastelee mikroskoopilla, huomaa, että pinta ei ole sileä. Se on täynnä laaksoja ja harjanteita, joista voi tulla heikkoja kohtia ulkoisen paineen kohdistuessa lasiin iskun tuloksena. Kun Liquid Glass -näyttösuojatuotetta levitetään näytölle, pinnoitteen lasihiukkaset kiinnittyvät lasiin, jolloin ne täyttävät nuo laaksot ja tasoittavat harjanteet nanotasolla. Tällä nestemäisellä lasikerroksella on tasoittava vaikutus lasiin, jolloin siinä olevat heikot pisteet merkittävästi vähenevät. Sen seurauksena pinnoitetun lasin kovuus lisääntyy yhdessä vastaavan kestävyyden kanssa.
Onko siitä mitään haittaa laitteelleni?


Ei todellakaan ole sillä Liquid Glass on täysin epäaktiivinen aine eikä se vahingoita laitettasi millään tavoin.
Voinko myöhemmin poistaa Liquid Glass -pinnoitteen laitteeni näytöltä?


Sen jälkeen kun sen on onnistuneesti levitettyu, se sitoutuu siihen lasipintaan, jolle se on levitetty ja tulee erottamattomaksi osaksi lasialustaansa.
Voinko käsitellä puhelimeni kaikki pinnat Liquid Glass -pinnoitteella?


Liquid Glass Screen Protector -näyttösuoja toimii kunnolla vain laitteesi lasipinnoille levitettynä. Se ei suojaa muista materiaaleista valmistettuja pintoja.
Jos laitteen näyttöruudussa on haleamia, voiko pinnan silti käsitellä Liquid Glass -pinnoitteella?


Halkeamia sisältävä näyttö voidaan käsitella Liquid Glass Screen Protector -näyttösuojalla, mutta emme todellakaan suosittele sitä, sillä et voi rekisteröidä sellaista laitetta takuun piiriin ja suojauksen tasoa alenee dramaattisesti. Suosittemme ehdottomasti viallisen näytön vaihtamista ehjään ennen Liquid Glass -käsittelyä.
Vaikuttaako nanopinnoitekäsittely laitteen valmistajan takuuseen?


Liquid Glass Screen Protector -näyttösuojakäsittely ei vaikuta valmistajan takuuseen.
Miten levitän Liquid Glass -pinnoitteen laitteeni näytölle?


Noudata tuotepakkauksessa olevia ohjeita tai katso käsittelyvideo saadaksesi tarvittavan opastuksen.
Kuinka monta laitetta voi käsitellä yhdellä Liquid Glass -pinnoitepakkauksella?


Kukin tuotepakkaus on suunniteltu riittämään yhden laitteen näytön pinnoittamiseen ja voit rekisteröidä vain yhden laitteen per pakkaus.
Tekeekö Liquid Glass laitteen näytöstä särkymättömän ja naarmuuntumattoman?


Liquid Glass Screen Protector -näyttösuoja on suunniteltu lisäämään mobiililaitteen särkymättömyys- ja naarmuuntumattomuuskestävyyttä normaaleissa käyttöolosuhteissa. On tärkeää pitää mielessä, että laitteesi näyttö on valmistettu lasista, ja jos mihin tahansa lasipintaan kohdistuu liiallista voimaa, se kyllä vaurioituu.
Mitä piidioksidi (Si02) on?


Piidioksidi tai Si02 esiintyy monissa muodoissa, ja yksi niistä muodoista on nimeltään Liquid Glass (suom. nestemäinen lasi). Si02 koostuu mikroskooppisen pienistä lasihiukkasista ja Liquid Glass koostuu noista hiukkasista suspensiotilassa nestemäisessä liuoksessa. Onkin huomattu, että piidioksidi on hyvin hyödyllistä ainetta. Sitä on ollut olemassa eri muodoissa teollisuuskäytössä yli 30 vuotta ja sitä käytetään virtausta edistävänä aineena monissa jokapäiväisissä tuotteissa. Jos olet koskaan käyttänyt hammastahnaa tai juonut olutta, olet tuolloin todennäköisesti nauttinut myös piidioksidia. Lasimolekyylit (piidioksidi/SiO²) ovat peräisin puhtaasta kvartsihiekasta, jota on valtavia määriä saatavilla, sillä piidioksidi on eräs runsaimmin esiintyvistä yhdisteistä tällä planeetallamme. Aivan kuten arkipäiväinen ja yleinen tavallinen lasi, Liquid Glass -pinnoitteet ovat turvallisia elintarvikkeille, kemiallisesti epäaktiivinen ja erittäin vastustuskykyinen yleisesti käytetyille puhdistuskemikaaleille. Liquid Glass -pinnoitteet ovat myös emäksiä, happoja ja liuottimia sietäviä.
Mille laitteille Liquid Glass Screen Protector -näyttösuoja soveltuu?


Liquid Glass soveltuu käytettäväksi kaikenlaisten lasipintojen suojaamiseksi. Näitä ovat mm. älypuhelinten, tablettien ja älykellojen näytöt. Lasipinnan Liquid Glass -käsittelyn perusvaikutus ilmenee käsitellyn lasin lisääntyneenä naarmuuntumis- ja rikkoutumiskestävyytenä.
Miksi Liquid Glass Screen Protector -näyttösuojapinnoitteeni hilseilee ja kuplii?


Hilseilyä tai kuplintaa ei esiinny Liqujid Glass -suojapinnoitteen yhteydessä sen levitystavasta johtuen. Pinnoite levitetään upottamalla lasihiukkaset lasiselle alustalle pyyhkivällä liikkeellä. Tämän jälkeen liuotin poistuu haihtumalla ja lasihiukkaset jäävät. Hilseily ja kuplinta tavallisesti tarkoittaa, että Liquid Glass -pinnoite on levitetty ohuelle muoviselle kalvolle, joka toimitetaan valmiiksi näytölle asennettuna uuden puhelimen mukana ja tämä kalvo olisi pitänyt poistaa ennen Liquid Glass -käsittelyä.
Olen huomannut naarmuuntumista laitteeni näytössä, ja olen kuitenkin vasta levittänyt Liquid Glass -suojapinnoitteen. Mitä minun pitäisi tehdä?


Liquid Glass -käsittelyn saatat huomata lievää näytön naarmuuntumista. Tästä ei kannata olla huolissaan, sillä tämä naarmuuntuminen rajoittuu näytölle käsittelyn jälkeen jääneeseen ylimääräiseen lasikerrokseen. Nämä naarmut saa helposti poistettua kiillottamalla tuotteen mukana toimitetulla mikrokuituliinalla.