Registration & Warranty FAQ's

Mitä laitteita voin rekisteröidä tämän rajoitetun takuun piiriin?


Nykyisin me tarjoamme takuuta vain älypuhelin- ja tablettinäytöillä siihen summaan asti, joka on mainittu tuotepakkaukseesi. Tällä hetkellä me emme anna takuuta älykellonäytöille.
Miksi minun on rekisteröitävä rajoitettu takuuni?


Aktivoidaksesi rajoitetun takuun laitteellesi, sinun täytyy ensin rekisteröidä yhteystietosi ja laitetietosi järjestelmäämme. Pelkkä tuotteen ostaminen ei aktivoi rajoitettua takuutasi.
Mien voin aktivoida rajoitetun takuuni?


Aktivoidaksesi rajoitetun takuusi, sinun täytyy ensin rekisteröidä henkilötietosi ja laitteesi Registration App -rekisteröintisovellusta, joka on saatavilla joko Applen App Store -kaupasta tai Google Play Store -kaupasta. Sen jälkeen kun sovellus on asennettu, me pyydämme sinulta yhteystietosi (nimi, osoite ja sähköposti), jotta voimme rekisteröidä takuun nimelläsi. Seuraavaksi sinun on suoritettava yksinkertainen testi laitteesi näytöllä, jolla varmistetaan, että näyttösi on ehjä rekisteröintihetkellä. Sitten meidän on vahvistettava laitetietosi (merkki / malli / IMEI), jotta me voimme tunnistaa laitteesi ja kytkeä sen takuusi piiriin. Lopuksi sinun tulee lähettää meille kopio Liquid Glass -kassakuitistasi, mikä vahvistaa ostoksesi. Sen jälkeen, kun olet suorittanut nämä neljä yksinkertaista vaihetta, saat meiltä vahvistussähköpostin rajoitetun takuun tilastasi.
Täytyykö minun ladata ja käyttää sovellusta rekisteröidäksesi rajoitetun takuuni?


Kyllä. Sovellus on ladattava, jotta rekisteröinti voi tapahtua. Tämä johtuu siitä, että rekisteröintiprosessi on laitekohtainen ja se täytyy tehdä sillä laitteella, johon rajoitettua takuuta tullaan soveltamaan. Laitteen on käytävä läpi näyttökoe, jolla vahvistetaan, että laitteen näyttö on ehjä rekisteröintihetkellä. Rekisteröintiprosessi myös vahvistaa laiteidentiteetin, jolla varmistetaan, että rajoitettua takuuta sovelletaan oikeaan laitteeseen.
Mitä tietoa minä tarvitsen rekisteröidäkseni laitettani?


Sinä tarvitset tässä yhteydessä tuotepakkauksessa esitetyn Limited Warranty Activation PIN -tunnuksen ja aidon ostokuitin todistaaksesi ostopäivän. Saatuaan asianmukaiset luvat, rekisteröintisovellus testaa laitteesi näytön ja kerää kaikki olennaiset laitetiedot. Sinun on myös toimitettava henkilökohtaiset yhteystietosi meille, jotta me voimme rekisteröidä rajoitetun takuun sinun nimelläsi.
Mistä löydän Activation PIN -koodini?


Activation PIN -koodi, jota tarvitset aktivoidaksesi rajoitetun takuun laitteellesi, on 16 numeroinen numerosarja, joka sijaitsee joko sovellusohjeiden alaosassa tai erillisellä takuukortilla, joka on näyttösuojatuotepakkauksessa. Tämä Activation PIN -koodi on yksilöllinen tunniste tietylle tuoteelle, mikä tarkoittaa, että et pysty aktivoimaan rajoitettua takuutasi ilman sitä.
Voinko minä käyttää muuta kuin omaa laitettani rekisteröidäkseni rajoitetun takuuni?


Et voi. Sovellus on ladattava sille laitteelle, johon rajoitettu takuu tulee kohdistumaan. Tämä johtuu siitä, että rekisteröinti on laitekohtainen toimenpide, joka tarkoittaa, että sovellus kerää tiedot siitä laitteesta, jossa se toimii, varmistaakseen, että rajoitettua takuuta sovelletaan ainoastaan ko. laitteeseen.
Mitä minun on tehtävä, jos olen suorittanut rekisteröinnin väärällä laitteella?


Jos olet suorittanut rekisteröinnin väärän laitteen sovelluksella, avaa lippu kohteessa https://helpdesk.asfaliswarranty.com​ ja ilmoita PIN-koodisi ja rekisteröitymispäiväsi.
Miksi minun annettava tietyt luvat laitteeseeni liittyen rekisteröintiä varten?


Me pyydämme suostumuksesi tiettyihin asioihin, kun kirjaudut sovelluksen välityksellä puhtaasti siksi, että voimme testata laitteesi näytön ja vahvistaa laiteidentiteetin. Me emme voi kerätä tarvittavia tietoja ilman lupaasi. Turvallisuutesi ja suojaamisesi vuoksi me pyydämme sinua antamaan kunkin luvan erikseen, ja me emme jatka ko. sovelluksen toimenpidettä ilman ko. lupaasi. Kaikkea pyydettyä tietoa tarvitaan varmistamaan, että sinun laitteesi on rekisteröity oikein ja että sinä olet suojattu, mikäli sinulle tulee syy esittää korvausvaatimus.
Mitä tietoja te keräätte sovelluksen välityksellä?


Me haemme ne yhteystiedot, jotka sinä toimitat, näyttökokeen tulokset, laitteesi merkki/malli ja tunniste. Me myös paikamme laitteesi maantieteellisesti keinona varmistaa, että se on rekisteröity oikealle alueelle ja että siihen liittyy oikean takuulaji. Me emme soita puheluja emmekä lähetä minkäänlaista viestintää laitteestasi kuin sen, mikä on edellä mainittu. Me emme muokkaa mitään laitteesi asetuksia.
Miten te käytätte tietojani?


Yhteystietoja käytetään rekisteröimään rajoitettu takuu henkilölle, joka on tunnistettu annettujen yhteystietojen perusteella.
1. Näyttötestin tuloksia käytetään vahvistamaan, että laitteen näyttö on ehjä rekisteröintihetkellä ja estämään petokset.
2. Kerättyjä laitteen tunnistamistietoja käytetään liittämään rajoitettu takuu oikeaan laitteeseen.
3. Me emme jaa henkilötietojasi minkään muun kolmannen osapuolen kuin vakuutuksenantajan (rajoitetun takuun järjestäjän) kanssa.
Mistä tiedän, että rekisteröintini on saatu valmiiksi?


Kun olet saanut rekisteröintiprosessin valmiiksi, saat vahvistussähköpostin, joka sisältää rajoitetun takuusi yksityiskohdat. Lue saamasi sähköposti läpi huolella varmistaaksesi, että kaikki tietosi on merkitty oikein.
Mitä minun on tehtävä, jos huomaan virheitä takuussani?


Jos huomaat virheitä rajoitetussa takuussasi, avaa lippu kohteessa https://helpdesk.asfaliswarranty.com ja sisällytä viestiin sopimustasi koskeva viitetieto, jonka olet saanut vahvistussähköpostiviestissä, ja mainitse korjattavat tiedot.
Mitä minä on tehtävä, jos minulla on teknisiä ongelmia sovelluksen kanssa?


Jos kohtaat teknisiä ongelmia sovelluksen käytössä, ensimmäinen neuvomme on aina, että sovelluksen asennus on poistettava ja sen jälkeen sovellus on asennettava uudelleen. Yleensä tämä auttaa virkistämään prosessin laitteessasi. Jos olet jo kokeillut tätä keinoa, ja se ei ole toiminut, avaa lippu kohteessa https://helpdesk.asfaliswarranty.com​ ja sisällytä viestiin seuraavat tiedot, jonka jälkeen me viemme asiaa eteenpäin.
• Laitteesi merkki ja malli.
• Käyttämäsi Asfalis App -versio.
• Tarkka vaihe, jossa ongelmia ilmenee (esim. kun yrität avata sovelluksen tai syöttää tietojasi).
• Sovelluksesi tag-koodi. (Löydät tämän avaamalla valikon sovelluksen ylävasemmalta ja tag-koodi on tämän valikon pohjalla. Ota tästä ruutukaappaus ja liitä se vastaukseesi.)
• Mikäli mahdollista, ota myös kuvakaappaus tai video ongelmasta
Mitä rajoitettu takuu kattaa?


Olettaen, että olet oikein levittänyt Liquid Glass -näyttösuojapinnoitteen ja jos laitteesi näyttö rikkoutuu seuraavien 12 kuukauden aikana siitä kun ostit Liquid Glas -näyttösuojapinnoitteen, ja olettaen, että olet oikein levittänyt tuotteen ja rekisteröinyt ko. laitteen rekisteröintisovelluksen kautta, me suoritamme maksun, joka vastaa sitä näytön arvoa, joka on mainittu rajoitetussa takuussasi.
Mitä rajoitettu takuu ei kata?


Tämä rajoitettu takuu ei kata sellaista näytön rikkoutumista, joka aiheutuu katastrofaalisesta vauriosta, joka tekee laitteesta käyttökelvottoman, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, nesteen vaurioituminen ja laitteen tuhoutuminen. Tämä rajoitettu takuu ei kata sellaista näytön vaurioitumista, joka on saattanut aiheutua normaalista kulumisesta tai laitteen väärinkäytöstä. Tämä rajoitettu takuu ei kata laitteesi näytön naarmuja. Tämä rajoitettu takuu ei kata sellaista laitteesi näytön vauriota, joka on seurausta tuotteen virheellisestä asennuksesta laitteeseesi. Laitteessasi on oltava tuote asennettuna silloin kun laitteen näyttö on vaurioitunut ja kun laite on lähetetty tarkastusta varten tai kun laite on tuotu valitsemaasi korjauskeskukseen korjattavaksi. Yhtiö ei ole korvausvastuussa mistään epäsuorista tai satunnaisista menetyksistä, jotka aiheutuvat tuotteen käytöstä. Ellei muuta ole mainittu tuotteesi ja/tai rajoitetun takuusi ehdoissa, me katamme vain laitteen näytön, emme laitteen lasista taustapuolta.
Milloin takuuni astuu voimaan?


Sinun on täytynyt rekisteröidä rajoitettu takuusi Asfalis Warranty Solutions App -sovellusta käyttäen ja tämä on täytynyt tapahtua kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa tuotteen ostopäivästä siten kuin tuotteen ostokuittiisi on merkitty. Muussa tapauksessa rajoitettu takuu mitätöityy. Tätä rajoitettua takuuta ei voi siirtää ja se koskee vain alkuperäistä ostajaa ja rekisteröityä laitetta.
Kuinka kauan rajoitettu takuu on voimassa?


Rajoitettu takuu astuu voimaan sinä päivänä, jolloin ostit Liquid Glass Screen Protector -näyttösuojan ja se on voimassa seuraavat 12 kuukautta tuosta päivämäärästä, olettaen, että olet rekisteröinyt sen 30 päivän kuluessa sen ostopäivästä.
Miten jätän korvausvaatimukseni?


Jos aiot esittää korvausvaatimuksen, valitse joko Claim Button -korvausvaatimuspainike, joka näkyy saamassasi aktivointisähköpostiviestissä, ja täytä verkkokorvaushakemuslomake, tai (jos et löydä alkuperäistä aktivointiasi) avaa lippu kohteessa https://helpdesk.asfaliswarranty.com.
Onko rajoituksia sen suhteen, missä minä voin korjauttaa näyttöni?


Ainoa kriteeri koskien näytön korjauttamista on, että sen suorittaa alan korjauskeskus, jotta saat kelvollisen kuitin korjauskustannuksista.
Onko minun lähettävä puhelimeni jonnekin saadaksesi sen korjattavaksi?


Puhelinta ei tarvitse lähettää korjattavaksi. Voit käyttää paikallista alan liikettä edellyttäen, että saat kelvollisen kuitin korjauskustannuksista.
Ostin Liquid Glass -näyttösuojapinnoitteen laitteen oston yhteydessä, mutta laitteessani ilmeni valmistusvika ja sen myyjäliike on vaihtanut sen tilalle uuden. Voitteko te toimittaa minulle toisen Liquid Glass -tuotteen?


Sinun on oltava yhteydessä laitteen ja näyttösuojatuotteen myyneeseen liikkeeseen ja pyydettävä liikettä järjestämään korvaavaa tuote, sillä me huolehdimme vain rajoitetun takuun rekisteröinnistä ja siihen liittyvistä korvausvaatimuksista näytön rikkoutuessa.
Minulla ei ole ostokuittia, mutta voinko silti rekisteröityä?


Jos et voi esittää vaihtoehtoista todistetta ostopäivämäärästä, et valitettavasti voi rekisteröidä rajoitettua takuutasi.