top of page
LN Nordics 250 euro front.jpg
Tuotteen asennus

Product -tuotteen levitysohje

 

Laitteen näytön esipuhdistus

VAIHE 1  - PUHDISTA LAITTEEN NÄYTTÖ PERUSTEELLISESTI PUHDISTUSLIINALLA.

VAIHE 2 - ANNA LAITTEEN NÄYTÖN KUIVUA TÄYDELLISESTI.

VAIHE 3 - POISTA KAIKKI PUHDISTUSAINEJÄÄMÄT HANKAAMALLA LASIA MIKROKUITULIINALLA.

HUOMAUTUS: PIENIKIN PUHDISTUSAINEJÄÄMÄ NÄYTÖLLÄ HAITTAA NANOPINNOITTEEN KYKYÄ KIINNITTYÄ NÄYTÖN PINTAAN.

Nanopinnoitteen levitys

VAIHE 1 - KÄYTÄ NANOPINNOITELIINAA KIERTÄVLLÄ LIIKKEELLÄ LEVITTÄÄKSESI NANOPINNOITTEEN KAIKKIALLE LAITTEESI NÄYTÖN PINNALLA.

VAIHE 2 - ANNA NÄYTÖN PINNAN KUIVUA VÄHINTÄÄN 30 MINUUTTIA.

KUN NÄYTÖN PINTA ON TÄYSIN KUIVA, SIINÄ ON NÄHTÄVISSÄ KUIVAA JÄÄMÄÄ.

VAIHE 3 - KÄYTÄ MIKROKUITULIINAA POISTAAKSESI KAIKEN YLIMÄÄRÄISEN NANOPINNOITTEEN.

LAITE ON NYT KÄYTTÖVALMIS.

 

HUOMAUTUS: OPTIMAALISTEN TULOSTEN SAAVUTTAMISEKSI JA MAHDOLLISIMMAN PITKÄN KUIVUMIS- JA TEKEYTYMISAJAN VARMISTAMISEKSI, SUOSITTELEMME KEY LIQUID GLASS SCREEN -SUOJA-AINEEN LEVITTÄMISTÄ VIIMEISENÄ TOIMENPITEENÄ ILLALLA JA VAIHEEN 3 SUORITTAMISTA SEURAAVANA AAMUNA.

Jälkilevitys

Liquid Glass Screen -suoja-aineen levittämisen jälkeen saatat huomata, että vähäistä naarmuuntumista näkyy laitteessa. Tästä ei kannata huolestua, koska naarmuuntuminen rajoittuu nestemäisen lasin ylimäärään, jota on jäänyt laitteen näytön pinnalle levittämisen jälkeen. Tämä naarmuuntuminen on vaivatta kiillotettavissa pois tuotteen mukana toimitettua mikrokuituliinaa käyttäen. Laitteen näyttö on nanopintakerroksen suojaama kaikina aikoina.

Älypuhelimen ja tabletin rekisteröinti

Aktivoidaksesi tuotetakuusi, sinun täytyy ensin rekisteröidä henkilötietosi ja laitteesi käyttämällä Asfalis Registration App -rekisteröintisovellusta, joka on saatavilla joko Applen App Store -kaupasta tai Google Play Store -kaupasta.  

 

Varmista, että olet ladannut Asfalis Registration App -sovelluksen laitteeseen, johon olet asentanut nestemäisen lasin näytön suojaustuotteen.

Sen jälkeen kun sovellus on asennettu, me pyydämme sinulta yhteystietosi (nimi, osoite ja sähköposti), jotta voimme rekisteröidä takuun nimelläsi.                                    

Seuraavaksi sinun on suoritettava kaksi yksinkertaista testiä laitteesi näytöllä, jolla varmistetaan, että näyttösi on ehjä rekisteröintihetkellä.

Lopuksi meidän on  vahvistettava laitetietosi (merkki / malli / IMEI), jotta me voimme tunnistaa laitteesi ja kytkeä sen takuusi piiriin.

Kun olet suorittanut nämä kolme yksinkertaista vaihetta, saat meiltä vahvistussähköpostin, joka vahvistaa takuusi yksityiskohdat.

Lataa Asfalis Warranty Solutions App -sovellus rekisteröidäksesi takuusi.

Lataa Asfalis Warranty Solutions App -sovellus ohessa mainittuja linkkejä käyttäen.

app store finnish download.jpg
googleplay_finnish.jpg
AsfalisLogo.jpg
Jos tarvitset apua tuotetakuun rekisteröinnissä, klikkaa tätä.
bottom of page